Waterlelies in waterrijk

Vandaag zijn we er gezamenlijk op uitgegaan voor een gezellige buitenrit. Onder een stralende zon hebben we een tocht gemaakt van ongeveer 16 km.

Dit keer weinig foto’s want Hennie heeft er géén kunnen maken…..

Onvoorstelbaar dichtbij maar zeker de moeite waard. De route liep eerst via de sterrenlaan richting Waterrijk in Meerhoven, daarna bij het kanaal over de Casper de Haanbrug ,langs een prachtig pad parallel aan het kanaal. De meesten van ons waren hier nog nooit geweest. De natuur ligt binnen handbereik, dat vinden we iedere keer belangrijk tijdens onze tochten. Dit keer is de route uitgezet door vrijwilligster josé en haar man. Einddoel was de Beatrix haven waar onlangs een nieuwe uitbater in de uitspanning zit.

morgen meer….

Klik hier voor een foto impressie

Deel dit bericht met je vrienden.
Geplaatst in : Nieuws

2 Reacties voor “Waterlelies in waterrijk”

Reactie toevoegen