Genieten bij de volmolen

Voorgenomen was om vandaag binnen te blijven vanwege het slechte weer. Maar omdat we niet met lange gezichten in de zaal willen zitten en het weer toch iets opklaarde, hebben we toch maar een toertocht gemaakt.

Deze keer ging de route naar Café Zaal de Volmolen. De Volmolen is een landelijk gelegen, recreatie en horeca bedrijf, langs de rivier de Dommel. Tegenover het terras is er uitzicht over de Waalrese Volmolen die nog dateert van vermoedelijk 726. Sinds de watermolen door het waterschap is voorzien van een nieuwe stuw, wordt het drukbezocht door kanovaarders die er hun kunstjes tonen. De mooie tocht door de natuur was geweldig. Na een uur aangekomen bij de Volmolen, stonden de keeltjes droog en werd er wat gedronken op het terras. De tijd vliegt als je het gezellig hebt, dus om half vijf werd er koers gezet naar ons eindstation Sentrum’70. Aankomst vijf uur.

Op naar volgende tocht dinsdag 22 september.

Nog geen foto’s ………

Deel dit bericht met je vrienden.
Geplaatst in : Nieuws

1 Reactie voor “Genieten bij de volmolen”

  • Angelique

    Ik heb heel erg genoten van deze mooie rit.
    Het was ook leuk en gezellig geweest bij de café zaal de Volmolen, wat mij betreft gaan we daar vaker naar toe.

    Angelique

Reactie toevoegen