06
okt
2015
Frietwagen aan huis

Ter afsluiting van ons buitenseizoen van 2015 stond er tijdens deze scootmobielmiddag een mobiele friture voor de deur. We mochten onbeperkt smullen tot alles op was of wij er bij neer zouden vallen, dat laatste is gelukkig niet gebeurd.

We hebben binnen heerlijk zitten smullen van al het lekkers uit de frietwagen van Vogels, Patat frites, frikadellen, viandellen, kaassoufles, kroketten, bamiballen, gehaktstaven, eigenlijk teveel om allemaal op te noemen.

Het was buiten dringen aan de frietwagen, zij die moeite hadden met zelf halen zijn geholpen door de vrijwilligers, zodat iedereen heeft kunnen smullen. Aan het einde van de middag is de frietwagen leeg huiswaarts gegaan, hoezo ouderen eten niet veel ?

Tijdens deze middag mochten we ook een nieuw lid ’ Mw. Boon – Kamstra ’ welkom heten.

Binnenkort bespreken de vrijwilligers weer de activiteiten voor 2016. Heeft u ideeën voor activiteiten of aanlegplaatsen in het volgende seizoen ? , e-mail die dan aan ons door.

Klik hier voor een foto impressie

Volgende keer spelen we voor de eerste keer weer een spel in de zaal ‘ Koersbal ‘, tijdens deze middag zijn er weer prijzen te winnen. Ook de competitie Sjoelen zullen we deze dag weer opstarten. Genoeg redenen om te komen dus.

Deel dit bericht met je vrienden.
Geplaatst in : Nieuws

1 Reactie voor “Frietwagen aan huis”

Reactie toevoegen