18
nov
2015
Vergadering en meer

Vanmiddag is tijdens de scootmobielmiddag onze algemene ledenvergadering gehouden.

Onze vereniging bestaat inmiddels vijf jaar. De club wordt steeds hechter. Het mooie is dat andere mensen dit ook zien, dit doet onze vereniging goed. Jammer alleen dat er nauwelijks nieuwe leden bijkomen, daar moeten we meer aandacht aan schenken. We hebben 11 tochten gemaakt in de zomer periode. Andere scootmobiel verenigingen en of clubs in de regio hebben maar 6 of soms 7 toertochten gemaakt in het afgelopen zomerseizoen. We mogen dus best wel trots zijn dat we hier in Veldhoven met onze vereniging ondanks het slechte weer in het voorjaar 11 tochten hebben gemaakt in dezelfde periode.

Appelflappen
Tijdens de algemene ledenvergadering is iedereen getrakteerd op appelflappen

Echt jammer
Mv van de Velden is onlangs verhuist naar Son en Breugel en heeft tijdens de vergadering aangegeven in het nieuwe jaar geen actief lid meer te zijn.

Kascontrole commissie
Tijdens de vergadering is door de leden een nieuwe kascontrole commissie gekozen, die bestaat in 2016 uit Mv v Gompel en Mw. van Roosmalen. Zij kregen de meeste stemmen in de zaal.

Activiteiten 2016
De vrijwilligers gaan voor het nieuwe jaar een mooie lijst met Activiteiten samen stellen. Als u nog suggesties heeft dan horen we dat graag, nu is er nog te veranderen. Tijdens de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar of met de kerstviering zullen we de nieuwe Activiteitenlijst voor 2016 uitdelen . Als u nog suggesties heeft dan horen we dat graag. Ook stopplaatsen of bedrijven om tijdens de tochten aan te leggen zijn we naar op zoek. Heeft u ideeën voor aanlegplaatsen in het volgende seizoen ? , geef die dan aan het bestuur of vrijwilligers door.

Na de vergadering was er meer
Na de leden vergadering was er een een soort veiling “Bieden en Laten” tijdens deze scootmobielmiddag, waarbij zelf meegenomen spullen werden geveild door onze veilingmeester ( Annie ). De opbrengst kwam ten goede aan de kas van de vereniging en zal t.z.t tijdens één van onze tochten aankomende zomer worden gebruikt. Iedereen had iets meegenomen om te laten veilen, er waren 4 tafels nodig voor alle spullen.

Onze veilingmeester (Annie) wist de aanwezigen enorm te enthousiasmeren zodat aan het einde van de middag slechts enkele spullen geen nieuwe eigenaar vonden. Tijdens het bieden ging het soms tegen elkaar op waardoor de prijzen tot verassing van alle aanwezigen in rap tempo omhoog schoten. De opbrengst was substantieel te noemen wat wil zeggen boven alle verwachtingen, (vraag Hennie hoeveel het was ) aankomende zomer gebruiken we het bedrag tijdens één van onze tochten.

Leden waren enorm te spreken over “Bieden en Laten” en gaven aan deze activiteit zo te waarderen dat deze wat hen betreft nog wel eens georganiseerd mocht worden.

Klik hier voor een foto impressie

Ten slotte

Sinterklaasmiddag op 1 december

Tijdens de sinterklaasmiddag organiseren wij een surprise middag. De bedoeling is dat iedereen een cadeau maakt voor een ander lid van de vereniging. Het bedrag van de surprise is maximaal 5 euro. Bent u een man dan maakt u een pakje voor een man, en een vrouw maakt iets voor een vrouw. Schrijf op uw gemaakte pakje de letter M of V. Neem de surprise mee naar de zaal en geef deze af bij Riekie, zij zal samen met de andere vrijwilligers er voor zorg dragen dat iedereen tijdens deze middag een surprise ontvangt. Ook is er van de vereniging een verrassing te verwachten.

Komt u niet tijdens deze middag dan gaan onze zwarte pieten u overslaan, u hoeft dan geen surprise te maken. Uiteraard blijft u dan met lege handen achter tijdens de Sinterklaas.

Kerstviering met de Vrijbuiters op 15 december

Voor de Kerstviering op 15 december hebben wij wederom de “ de Vrijbuiters” gevraagd of zijn voor ons de middag wilde aankleden met hun gevarieerde repertoire liedjes. Naast prachtige nostalgische liedjes worden ook kerstliederen ten gehore gebracht. Er kan gezellig worden gekeuveld onder het genot van een drankje, heerlijke kerstkransjes etc. Wij hopen dat de hele zaal weer uit volle borst meezingt, een ieder kent immers alle liedjes wel uit haar of zijn eigen jeugd.

29 december geen scootmobiel middag

Onze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is op 5 Januari. Zo dicht nabij oudejaarsdag iets organiseren lijkt ons geen optie, omdat de meesten mensen dan traditioneel bij familie of vrienden op bezoek gaan.

Deel dit bericht met je vrienden.
Geplaatst in : Nieuws

Reactie toevoegen