10
mei
2016
Bootjes kijken

Vandaag zijn we er gezamenlijk op uitgegaan voor een gezellige buitenrit. Het weer was er erg mooi voor, maar onder een stralende zon hebben we een tocht gemaakt van ongeveer 16 km.

Onvoorstelbaar dichtbij maar zeker de moeite waard, dat is de bestemming welke deze keer het doel van onze tocht was. De route liep eerst via Meerhoven richting ons doel ” Beatrix zicht” aan de haven. We reden via meerhoven richting het kanaal over de brug en daarna langs een pad parallel aan golfterrein. Na een klein uurtje op het terras met uitzicht over de boten die waren aangemeerd in de haven werd de route ingezet naar het eindpunt, het was inmiddels over half vijf. De hoogste tijd om thuis te komen.

Dit keer geen foto’s

Deel dit bericht met je vrienden.
Geplaatst in : Nieuws

Reactie toevoegen