Uw bedrijfs banner op onze website

Als u ons sponsort , plaatsen wij uw bedrijfs banner op onze website.

U kunt natuurlijk in meerdere media advertenties plaatsen voor uw producten, maar bereikt u dan uw doelgroep wel ?. Via onze website bereikt u altijd scootmobiel gebruikers of geïnteresseerden.

Wij zijn een belangenvereniging voor mensen die zich in een scootmobiel moeten verplaatsen. Onze vereniging streeft naar bevordering van de zelfredzaamheid van scootmobiel gebruikers in het verkeer. Met gezellige toertochten in en om Veldhoven willen we bereiken dat de deelnemers zich vertrouwd voelen met hun voertuig, ze kennis en ervaring opdoen met betrekking tot hun specifieke rol in het verkeer. Dit komt ten goede aan de verkeersveiligheid, en geeft mensen weer perspectief om b.v. zelfstandig er weer eens op uit te trekken.

Omdat onze vereniging nog maar pas is gestart en onze financiële middelen beperkt zijn, vragen wij u onze vereniging te sponsoren. Als wederdienst maken wij reclame voor uw bedrijf op onze website in de vorm van een banner. ( zie onderaan dit bericht )

Uw banner heeft de afmetingen 300 bij 100 pixels en verwijst meteen naar uw website, in de tooltip ballon die u ziet als u met de muis boven uw banner komt kunt u tevens een korte boodschap kwijt.( zie huidige links )

Kortweg dient u twee dingen aan te leveren namelijk de banner ( gif of jpg plaatje) en de tekst voor de tooltip bv: ” mobiliteit en rehabilitatie middelen van uitsluitend A-merken, geleverd tegen de scherpste prijs. ! ”

Uiteraard passen wij uw afbeelding zonder kosten aan, mocht u dit zelf niet kunnen.

De kosten voor deze vorm van reclame maken zijn bijzonder laag. U krijgt daarvoor geen factuur omdat wij u noteren als donateur lid van onze vereniging. Wel ontvangt u een kwitantie voor uw donatie.

Gezien het belang van onze leden, hopen wij dat u een sponsorbijdrage willen leveren aan dit initiatief. U kunt het formulier op de contact pagina gebruiken voor uw eventuele aanmelding of vragen, wij streven ernaar u binnen twee werkdagen een reactie te geven.

Maandelijks bezoeken bijna 500 mensen onze website, waarvan het grootste deel pagina’s worden bezocht waar uw banner dan wordt weergegeven. Periodiek sturen wij u gegevens toe waarin u de bezoekers aantallen zelf kunt nazien, ook uw banner statistieken zijn in te zien.

wij hopen dat deze gegevens u gunstig stemmen om onze vereniging een sponsorbijdrage te gunnen, en wensen u alvast goede reacties toe via onze website.

voorbeeld banner 300 * 100 pixels,Deel dit bericht met je vrienden.