Lid worden

Lid worden van onze vereniging ?

Scootmobiel vereniging Veldhoven is bedoeld voor mensen die een scootmobiel of ander aangepast vervoermiddel gebruiken, en zodoende, ondanks hun beperking, toch zelfstandig deel kunnen nemen aan het verkeer. We richten ons hierbij op mensen uit de gemeente Veldhoven van alle leeftijden.

Toertochten:
In de maanden April t/m September worden er tal van toertochten gepland.

Andere activiteiten:
In de maanden Oktober t/m Maart organiseert onze scootmobiel vereniging andere activiteiten in plaats van toertochten, vanwege de mindere weersomstandigheden in die maanden met vaak veel kou en regen. In die maanden worden dan alleen niet binnen bijeenkomsten georganiseerd waar we een kaartje leggen of andere gezellige bezigheden, maar ook bezoekjes aan parken en beeldentuinen, excursies (Welzorg, bedrijven, instellingen), bijeenkomsten waarin gastsprekers aan het woord zijn over een actueel thema en andere voorlichtingsbijeenkomsten etc. Ook staan we altijd open voor de suggesties van de leden.

Mogelijkheid tot individuele scootmobiellessen:
Een aantal mensen van u heeft in de afgelopen periode een scootmobielcursus gevolgd, dit gebeurde in groepsverband. Voor de meesten van ons gaf dit weer perspectief om b.v. zelfstandig er weer eens op uit te trekken. Bezoekjes afleggen of wat boodschappen doen, of een club bezoeken e.d. Toch zijn er ook mensen die dit in een groep niet prettig vinden om uiteenlopende redenen.

Lidmaatschap:
Wij zoeken nog steeds nieuwe leden, is dit misschien iets voor u, geef u dan op. U kunt onderstaand inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar het adres wat op het formulier staat aangegeven. U kunt ook een bericht achter laten middels het contact formulier dan spreekt onze penningmeester iets met u af om bij u langs te komen aan huis met het inschrijfformulier.

Contributie en kosten:
Met ingang van 1 januari 2016 is de contributie 25 euro per jaar per persoon. Het is toegestaan een familielid, partner, begeleider mee te nemen . Voor deelname aan activiteiten wordt voor niet-leden wel een bijdrage gevraagd.

Donaties:
U kunt onze vereniging steunen door lid te worden als donateur voor minimaal 10 euro per jaar.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden

Deel dit bericht met je vrienden.